top of page

Stalling

Wanneer we samen met u het behandelplan hebben opgezet, kunnen we u ook echt álle zorgen uit handen nmen. Stalt u uw paardenvriend bij ons; dan hoeft u nergens naar om te kijken. U kunt elke middag of avond gezellig op bezoek komen, we maken dan ook graag tijd om u even bij te praten.

Uw paard heeft dan een eigen weide of zandpaddock, beide met schuilstal, om 24/7 buiten te staan. Er zijn uiteraard paarden in de buurt bij wei of paddock; onze paarden staan over het algemeen dag en nacht buiten. Het is mogelijk om een vriendje van uw paard tijdens de therapie ook bij ons te stallen.

Wanneer uw paard op de wei komt te staan, moet er een klein stukje gelopen worden naar de zoutstal. Uw paard dient bos- en verkeersmak te zijn, voor de veiligheid van uw vriend en ons. 

Mocht u willen dat uw paard 's nacht binnen staat, dan kan dat. Zoals echter gezegd, staan onze paarden doorgaans niet op stal. 

De stal (3x3 of 3x4 ), wordt elke dag uitgemest en opgestrooid. 

IMG_20161002_162557943.jpg
IMG_20160710_130654385.jpg

Voer

We kunnen u hooi aanbieden, maar de voorkeur heeft dat u het hooi zelf meeneemt. Sommige paarden, vooral met luchtwegproblemen of allergieën / jeuk kunnen namelijk erg gevoelig reageren op verandering van voer, ook hooi. 

Is er ander voer dat uw paard krijgt? We voeren enkel wat u meegeeft, in de aangegeven hoeveelheden en het aantal keren op een dag. Dat spreekt voor zich.

U, uw paard en uw wensen zijn nooit een standaard pakket, we kijken altijd naar wat uw paard nodig heeft, wat u wilt, en hoe we dit samen het beste kunnen regelen. Vandaar dat we geen standaard prijs kunnen noemen.

bottom of page