top of page

Mok. Beenproblemen. Wondjes. CPL. Mijten in je sokken... Of hele droge hoeven? Dan is het hoog tijd voor een Jacuzzi!

We bieden paarden de mogelijkheid in onze jacuzzi te stappen, zeer gemakkelijke instap, zeer gemakkelijk weer eruit en veiliger dan een opgesloten kast. Als u dat wilt, geniet uw paard voor een paar euro meer van een heerlijke portie Eifelhooi.

De jacuzzi is gevuld met koud water, dit is voor de meeste paarden het prettigste en heeft een goed effect op de doorbloeding. De standaard behandeling is 'zeewater' vervaardigd uit lokaal water en speciaal keltisch zeezout. Dit zout is zeer rijk aan mineralen en sporenelementen, en buiten dat het antibacteriëel is, ook bijzonder gezond mochten ze een slokje drinken. Dit zout verkopen wij ook als supplement in het dagelijkse dieet.

 

De mogelijkheid bestaat ook om tegen een meerprijs te badderen in zeewater uit de noordzee, met farmaceutisch zout. Wij bieden het keltisch zeezout standaard aan omdat dit, vinden wij, de kwalitatief beste methode is.

Het is ook mogelijk uw paard te behandelen met een anti-mijt middel. Dit dient u echter zelf mee te nemen, omdat dit receptplichtig is en wij niet mogen beoordelen welk middel voor uw paard geschikt is. 

Onze huis-bekapper wil ook graag de hoeven van uw paard bijwerken, als u dit wilt. Dat is een complete pedicure-wellness behandeling! Kijk voor meer bekap informatie op www.hoof.biz.

bottom of page